Workshop Communicatie en reizen met gidsen

Nu de sluier tussen de dimensies dunner wordt staan onze gidsen, engelen, elementals, verlichte meesters en sterrenfamilie klaar om ons bij te staan in de tijd die zich ontvouwt. De toename van licht maakt zichtbaar en hoorbaar voor ons wat zich afspeelt buiten 3D, en met extra handvatten maken we het voor onszelf een stuk gemakkelijker om te manoeuvreren door de situaties in ons leven.

Voor ieder van ons ligt communicatie met de andere dimensies nu binnen handbereik.

Misschien is het voor jou nieuw om uit te reiken naar je gidsen en wil je hier graag een begin mee maken.

Of wil je jouw interactie naar een ander niveau brengen en leren samenwerken met verlichte meesters, elementals, engelen of aliens?

Is er mogelijk een nieuwe gids (of groep) die zich aan jou kenbaar zou willen maken?

Wil je ervaren hoe het is om samen met jouw begeleiding door de dimensies te reizen?

Mogelijk ontvang je een healing tijdens deze reis of wil je graag duidelijkheid over jouw pad hier op aarde. Het kan allemaal tijdens deze workshop!


Op de agenda staan:

– communicatie met je eigen ziel / hoger zelf

– theoretische onderbouwing en model van het universum en planetaire communicatiesystemen

– herprogrammering van het eigen systeem en training van multidimensionale communicatie

– afstemming op de frequentie van een gids (of meester/engel) om communicatie tot stand te brengen

– het ontvangen van boodschappen en antwoorden op vragen

– het verbinden met jouw persoonlijke begeleiding

– reizen door de dimensies met jouw begeleiders (hierbij maken we gebruik van Lao Tzu's stappenplan. Lao Tzu genereert via Laozi Blessing ook een energetisch veld om het dimensionale reizen voor iedereen gemakkelijker te maken. )

– aandachtspunten en valkuilen om in acht te nemen bij communicatie met wezens in andere dimensies (!)

– ruimte voor persoonlijke vragen mbt het communiceren, mogelijke blokkades etc

Deze workshop is zowel voor beginners als voor degenen die 'next level' communicatie tot stand willen brengen. Je kunt deze workshop ook meerdere malen volgen om je systeem te trainen in communicatie en zodoende dimensionaal 'next-levels' te genereren. Deze workshop draagt bij aan onze transformatie tot een multidimensionaal wezen.

Zelf werk ik meer dan 25 jaar met gidsen en sinds 2 jaar is Lao Tzu mijn vaste gids op het ascensie-pad waardoor voor mij vele nieuwe next-level deuren geopend worden.

Tijdens deze workshop maak je gebruik van een meditatie/slaapmasker omdat we door het buitensluiten van licht gemakkelijker kunnen waarnemen in de andere dimensies. Gelieve deze zelf voorafgaand aan de workshop aan te schaffen. Als dat niet lukt kun je er een lenen.

Jouw gidsen en ik kijken uit naar deze ontmoeting!

Laozi Blessing

Data
14-12-2017
28-01-2018

Investering voor deze dag
75 Euro (inclusief vegetarische 2 gangen lunch en onbeperkt koffie en thee arrangement).

aanmelding: laoziblessing@hotmail.com

10.00 uur – registratie, ontvangst met koffie en thee in het cafe

10.30 uur – aanvang workshop

17.00 uur einde

Over Laozi Blessing
Laozi Blessing is sedert 25 jaar actief op het gebied van spirituele ontwikkeling. Zij volgde vanaf 1998 een 4 jarige opleiding voor energetische healing aan de Snowlion Center School in Zuid Frankrijk. Aansluitend deed ze de 3 jarige opleiding voor 'Psychospiritual Development' van het Center for Intentional Living (USA). Ze werkte en studeerde 7 jaar bij Ramtha's School of Enlightenment om zich te verdiepen in kwantumfysica, bewustzijn en het creëren van realiteit.
Sinds 2015 werkt ze samen met haar vaste gids en begeleider Lao Tzu om de mensheid te ondersteunen tijdens het ascensieproces en de overgang naar een multidimensionaal bestaan. Zij schrijft met grote regelmaat korte blogs onder de hashtag #daily5D om de collectieve bewustzijnsverandering te ondersteunen door dagelijkse praktijkvoorbeelden voor iedereen inzichtelijk te maken. 
Naast haar spirituele ontwikkeling werkte Laozi 20 jaar in de reguliere hulpverlening en deed zodoende ervaring op met allerlei mogelijke problematieken die een mens in zijn of haar persoonlijke ontwikkeling kan tegenkomen. Daardoor is zij nu in staat voor ieder de juiste vertaalslag te vinden en op elk niveau aan te sluiten op het pad van spirituele (r)evolutie. 
Haar passie ligt op het gebied van belichaming van de ziel (of bezieling van het lichaam), integratie van hogere frequenties, het openen van deuren naar andere dimensies en het activeren van het Christ Consciousness en het kristallijnen lichaam. Dit alles met de nodige directheid en humor, en altijd in samenwerking met haar multidimensionale team.  

Je kunt contact opnemen of je opgeven voor workshops via: laoziblessing@hotmail.com

Visit Us On Facebook