Helderziende Waarnemingen consultendag

Helderziende waarnemingen consultendagen in Zuiderlicht

Helderziendheid komt voor mij maar uit één bron en dat is ‘liefde’.
Mijn naam is Michael Dawood en ik kom uit een familielijn van Natuurgenezers en helderzienden. Mijn grootmoeder was een beroemde helderziende en natuurgenezeres in Suriname.
Door middel van mijn Helderziendheid mag ik boodschappen doorgeven. Ik mag een persoon of situatie aanvoelen zodat ik inzichten krijg in de persoon. Ik zie iemands verleden, heden en toekomst en eventuele blokkades om van daaruit te kijken wat voor u de beste oplossing is, om uit een bepaalde situatie of probleem te komen.

Op zondag 6 januari en 20 januari 2019 ben ik aanwezig bij het Zuiderlicht voor het geven van helderziende consulten. Het zijn prive sessies die een half uur duren. Kosten 20 euro per sessie. U mag ook voor een sessie van 1 uur boeken (40 euro).
Ik begin om 10.30 u. en eindig om 16.30 u. Van 13.00 u.- 13.30 u. heb ik lunchpauze.

U kunt zich hiervoor aanmelden door een gewenste datum en tijd per email aan mij door te geven: info@dawoodhealingencoaching.nl
Uw plek wordt dan gereserveerd.

Meer informatie over mij kunt u vinden op:  www.dawoodhealingencoaching.nl

Hartelijke groet

Michael