In Sickness & In Health 

Ziekte, gezondheid en gezond leven. Alles is energie, het is de frequentie die het verschil maakt.

Om onze trilling hoog te houden loopt er continu energie door ons heen. Deze energie wordt verspreid door en vormt het energetisch lichaam. Het energetisch lichaam is een exacte kopie van het fysieke lichaam.

Wat er in het energetisch lichaam gebeurt, gebeurt ook in het fysieke lichaam. Zit er in het energetisch lichaam energie vast in de gal, dan denkt het fysieke lichaam ‘oh dan moet ik daar ook vast gaan houden’. Vervolgens ontstaan er galstenen. Zodra de emoties (energie) die in de energetische gal zitten verwerkt worden, laat de fysieke gal ook los en breekt het de stenen af.

Zo nauw zijn de twee met elkaar verbonden. Zo effectief kunnen we de fysieke gezondheid verbeteren door energetisch te verwerken en het lichaam energetisch schoon te maken.

Deze avond zal er voor iedere aanwezige tegelijkertijd in het hele lichaam energetische ladingen verwerkt worden, om het fysieke lichaam zo gezond mogelijk te maken. Je hoeft alleen aanwezig te zijn, te luisteren naar wat er verteld wordt en je daarop te concentreren.

Bereid je voor op een grote detox en heling van spieren, organen, gewrichten en veel meer!

Remco Sas 
People Rising Freely

Datum  : Vrijdag 1 juni 2018
Tijd      :  20.00 – 22.00 uur. Inloop vanaf 19.30 uur
Kosten :  € 35,-
Website: www.risingfreely.com
Aanmelden via mail: info@risingfreely.com

Visit Us On Facebook