Ontmoetingsruimte

Update i.v.m. persconferentie d.d. 14 oktober 2020:  M.i.v. heden worden er geen drankjes/versnaperingen meer verkocht in onze loungeruimte.

Onze loungeruimte is dé gezellige ontmoetingsplek binnen Zuiderlicht. Deze ontmoetingsruimte is voor iedereen vrij te gebruiken. Of je nu hebt deelgenomen aan een les of gewoon even wilt zitten. Loop gezellig binnen voor een kop koffie, (kruiden)thee of biologisch sapje. Ook hebben we diverse gezonde biologische snacks. Ook als je geen cursus of workshop bij ons volgt maar gewoon zin hebt in een praatje, of om even de krant of een tijdschrift te lezen.

Met een gastvrije barmedewerker, tijdschriften over bewustzijnsonderwerpen, en rustige achtergrondmuziek is het een goede plek om tot jezelf te komen of voor een inspirerende ontmoeting. Bij lekker weer kun je neerstrijken op het terras onder de appelbomen in onze achtertuin.

De ontmoetingsruimte is op maandagavond vanaf 17.30 uur open en van dinsdag tot en vrijdag van 09.00 tot 22.00 uur. In het weekend en tijdens feestdagen en vakanties zijn de openingstijden afhankelijk van het programma. Zie hiervoor onze agenda. Je bent van harte welkom!