Werken als vrijwilliger in Zuiderlicht

gastvrouwen zuiderlicht

Dankzij de inzet van ons vrijwilligersteam is Zuiderlicht elke dag open en kunnen er ook in de weekenden activiteiten plaats vinden. Zie je het omgaan met uiteenlopende situaties als een uitdaging en ontmoet je graag mooie, gelijkgestemde mensen dan is de functie van gastheer-vrouw misschien iets voor jou. 

VACATURE GASTVROUW-HEER

Wat vragen wij?
Als gastvrouw-heer werk je in onze gezellige centrale ontmoetingsruimte.  Je ontvangt de docenten, therapeuten, cursisten en bezoekers met een vriendelijke lach.
Je bent verantwoordelijk voor de sfeer, het klaarmaken van de werkruimtes voor cursussen en workshops en je serveert koffie, thee en versnaperingen.
Ook ben je behulpzaam bij vragen van onze bezoekers. Je bent het visitekaartje van Zuiderlicht.

Wij vragen jou minimaal een dagdeel per veertien dagen naar keuze (ook ’s avonds/weekend) beschikbaar te zijn en als indien mogelijk minimaal eens per twee maanden een dagdeel in het weekend te willen werken. Ook degene die als invalkracht aan de slag willen zijn welkom.

Wat bieden wij?
Wij bieden een fijne werkplek waar je de kans hebt veel gelijkgestemden te ontmoeten. Verder kun je als vrijwilliger aan veel activiteiten gratis of met korting meedoen.
Je krijgt er een fijne groep collega’s bij. Voor het vrijwilligersteam worden regelmatig speciale activiteiten georganiseerd, te denken valt aan teambuilding, een sinterklaasmiddag of nieuwjaar buffet, creatieve middagen.

Spreekt dit je aan en heb je ook zin om ons team te komen versterken wordt dan gastheer of gastvrouw.
Bel voor meer informatie en het plannen van een kennismakingsgesprek naar Mirjam Bossink
telefoon: 06-42365144 of mail naar: info@zuiderlichtbreda.nl

 VACATURE PR-MEDEWERKER

Wat vragen wij?
Als pr medewerkers kun je Zuiderlicht ondersteunen door b.v. het schrijven van persberichten,  teksten voor flyers voor allerhande evenementen en het maken van maandprogramma’s .
Het is helemaal mooi als jij goed bent in het ontwerpen van folders en flyers.
Ben jij een creatieve duizendpoot en vind je het leuk Zuiderlicht met jouw creativiteit te helpen, dan zijn wij heel blij met jou!

Wat bieden wij?
Wij bieden een fijne werkplek waar je de kans hebt veel gelijkgestemden te ontmoeten. Verder kun je als vrijwilliger aan veel activiteiten gratis of met korting meedoen.
Je krijgt er een fijne groep collega’s bij. Voor het vrijwilligersteam worden regelmatig speciale activiteiten georganiseerd, 
te denken valt aan teambuilding, een sinterklaasmiddag of nieuwjaar buffet, creatieve middagen. Spreekt dit je aan en heb je ook zin om ons team te versterken bel voor meer informatie en het plannen van een kennismakingsgesprek naar Inge Voeten, telefoon: 06-40559847 of mail naar info@zuiderlichtbreda.nl

Visit Us On Facebook