Tijdens deze spirituele vakantieweek verblijf je op een prachtige plek in de Duitse Eifel.

Een andere naam voor de Pleïaden is Het Zevengesternte, het is een groep sterren in het sterrenbeeld Stier, die zich op ongeveer 440 lichtjaren van de aarde bevinden.

Wat gaan we doen we doen deze week?
Je wordt verbonden met 7 Sterren van de Pleïaden en je ontvangt tevens 2 blessings, vanuit het Inca Sjamanisme.

We doen Pleïadisch Lichtwerk: Je wordt verbonden met Pleïadische healing- en lichtcodes, je maakt een trancereis naar de Pleïaden, je maakt kennis met je geboortester en we doen een oefening met de Akasha kronieken vanuit het Pleïadisch perspectief. Daarnaast doen we enkele Sjamanistische rituelen/ceremonies, oefeningen, meditatie en lichaamswerk zoveel mogelijk buiten in de natuur.

Je ontvangt van Karin persoonlijke boodschappen.
In de ochtend en avond hebben we een programma. De middagen zijn vrij om zelf te besteden.

Vanuit het huis vertrekken verschillende wandelroutes o.a. het  Schöpfungspfad, waarin je onderweg spirituele en Bijbelse teksten tegenkomt en een zeer oud op de heuvel gelegen labyrint. Ook zijn er (gezamenlijke) excursies mogelijk bv. naar het schattige dorpje Einruhr of naar het schilderachtige Monschau.

Begeleiding:

Het programma wordt begeleid door Karin Vink (Kirima Spiritual Healing – www.kirima.nl).

Praktische informatie:

Wanneer:
Deze vakantieweek vindt plaats van maandag 26 juli t/maandag 2 augustus 2021
Aankomen: Maandag 26 juli vanaf 17. 00 uur , diner om 18.30 uur.
Vertrek: Maandag 2 augustus voor 10.00 uur

Accommodatie:
Deze week vindt plaats op een prachtige plek in de natuur in de Duitse Eifel. We verblijven in het dal van Hirschrott in een mooi vrijstaand huis wat vroeger een pension was.
We hebben voor het programma de beschikking over een fijne binnenruimte maar zullen zo veel mogelijk het programma buiten laten plaatsvinden.

Het dal van Hirschrott is één van de best bewaarde geheimen van de Rureifel. Er is geen doorgaand verkeer en is ideaal als startpunt voor prachtige wandelingen, fietstochten in en door het Nationaalpark Eifel.  Voor meer info over de locatie zie: www.waldstube.de

De kamers:
Er zijn nette 2-persoonskamers met 1-persoons box spring bedden.
Een 1-persoonskamer is zeer beperkt beschikbaar (2 stuks),  de toeslag daarvoor is € 250,00. De meeste kamers hebben hun eigen badkamer.

Maaltijden:
Er wordt deze week heerlijk vegetarisch voor je gekookt door Mirjam Olthof, de vaste kok van Zuiderlicht. Het eten gebeurt gezamenlijk en nadien ruimen we zelf af en helpen eventueel mee met de afwas.

Kosten:
De totale kosten zijn € 795,00 all-in. Dit bedrag is inclusief het complete programma, 7 overnachtingen, 7 x 3-gangendiner, ontbijt, lunch, koffie, thee, fruit, snacks, inclusief een lakenpakket met beddengoed en 21% btw.

Het maximum aantal deelnemers bedraagt 12 personen.

Vervoer:
Het is mogelijk eventueel te carpoolen. Bij je aanmelding kun je aangeven of je ruimte hebt om carpoolers mee te nemen of dat je juist iemand zoekt, waarmee je kunt meerijden. Wij brengen de deelnemers die willen carpoolen met elkaar in contact.

Deelnemingsvoorwaarden:
Om je aan te melden voor deze week:

  1. Stuur een e-mail met je naam en telefoonnummer naar info@zuiderlichtbreda.nl
    In de mail, geef je aan welke kamer je voorkeur heeft (1- of meerpersoons) en of je eventueel wilt carpoolen (rijden of meerijden).
  2. Daarna ontvang je een factuur, na betaling van de factuur ben je definitief ingeschreven voor deze vakantieweek.
  3. Klik hier voor de algemene voorwaarden die van toepassing zijn op deze Zomerweek.