bezielingsweek in de Eifel

Tijdens deze spirituele vakantieweek verblijf je op een prachtige plek in de Duitse Eifel.

Een week waarin je je gaat verbinden met je Hoger Zelf, de Opgestegen Meesters, Engelen, de Akasha kronieken, de 7 kosmische stralen, verschillende dimensies en healing- en lichtcodes.

We doen oefeningen, meditaties, lichaamswerk, zoveel mogelijk in de natuur.
Je ontvangt van Karin persoonlijke boodschappen.

In de ochtend en avond hebben we een programma. De middagen zijn vrij om zelf te besteden.

Vanuit het huis vertrekken verschillende wandelroutes o.a. het  Schöpfungspfad  waarin je onderweg spirituele en Bijbelse teksten tegenkomt en een zeer oud op de heuvel gelegen labyrint. Ook zijn er gezamenlijke excursies mogelijk bv. naar het schattige dorpje Einrurh of naar het schilderachtige Monschau.

Er is tijdens deze week ook de mogelijkheid voor een reading & healing consult, een Reiki behandeling, of een klankschalen healing. (Niet bij de prijs inbegrepen)

Begeleiding:
Het programma wordt begeleid door Karin Meeng-Vink (Kirima Spiritual Healing – www.kirima.nl) en Inge Voeten, de oprichter van Zuiderlicht, mindfulness trainer en energetisch therapeut.
Mirjam is haar rechterhand, tevens de vaste kok/cateraar van Zuiderlicht.

Zij zal tijdens de zomerweek alle maaltijden verzorgen.

Praktische informatie:

Wanneer:
Deze vakantieweek vindt plaats van vrijdag 12 juli t/m vrijdag 19 juli 2019
Aankomen: Vrijdag 12 juli vanaf 17.30 uur , diner om 18.30 uur.
Vertrek: Vrijdag 19 juli voor 10.00 uur

Accommodatie:
De bezielingsweek vindt plaats op een prachtige plek in de natuur in de Duitse Eifel. We verblijven in het dal van Hirschrott in een mooi vrijstaand huis wat vroeger een pension was.
We hebben voor het programma de beschikking over een fijne binnenruimte maar zullen zo veel mogelijk het programma buiten laten plaatsvinden.

Het dal van Hirschrott is één van de best bewaarde geheimen van de Rureifel. Er is geen doorgaand verkeer en is ideaal als startpunt voor prachtige wandelingen, fietstochten in en door het Nationaalpark Eifel.  Voor meer info over de locatie zie: https://www.waldstube.de/nederlands/home/

De kamers:
Er zijn nette 2-persoonskamers met 1-persoons box spring bedden.
Een 1-persoonskamer is zeer beperkt beschikbaar (2 stuks),  de toeslag daarvoor is € 250,00. De meeste kamers hebben hun eigen badkamer.

Maaltijden:
Er wordt deze week heerlijk vegetarisch voor je gekookt door Mirjam Olthof, de vaste kok van Zuiderlicht. Het eten gebeurt gezamenlijk en nadien ruimen we zelf af en helpen eventueel mee met de afwas.

Kosten:
De totale kosten zijn € 750,00 all-in. Dit bedrag is inclusief het complete programma, 7 overnachtingen, 7 x 3-gangendiner, ontbijt, lunch, koffie, thee, fruit, snacks, inclusief een lakenpakket met beddengoed en 21% btw.

Het maximum aantal deelnemers bedraagt 12 personen.

Vervoer:
Het is mogelijk eventueel te carpoolen. Bij je aanmelding kun je aangeven of je ruimte hebt om carpoolers mee te nemen of dat je juist iemand zoekt, waarmee je kunt meerijden. Wij brengen de deelnemers die willen carpoolen met elkaar in contact.

Deelnemingsvoorwaarden:
Om je aan te melden voor deze bezielingsweek:

  1. Stuur een e-mail met je naam en telefoonnummer naar info@zuiderlichtbreda.nl
    In de mail, geef je aan welke kamer je voorkeur heeft (1- of meerpersoons) en of je eventueel wilt carpoolen (rijden of meerijden).
  2. Daarna ontvang je een factuur, na betaling van de factuur ben je definitief ingeschreven voor deze vakantieweek.
  3. Klik hier voor de algemene voorwaarden die van toepassing zijn op deze Zomerweek.