Bewust (hoog) gevoelig

Voor iedereen die (hoog)gevoelig is en meer wil leren over de eigen energie of de energie van anderen.

De cursus wordt gegeven in twee dagdelen en is een mix van zelf ervaren, leren en doen.

Tijdens deze twee ochtenden maak je kennis met effectieve technieken en oefeningen die je leren om energetisch goed voor jezelf te zorgen. De opgedane kennis kun je meteen toepassen in het dagelijkse leven. We gaan samen ontdekken waar jij eventueel energie verliest (en hoe je dat kunt voorkomen) én hoe je je energie weer kunt opbouwen.

De groepsgrootte is beperkt waardoor er ruimte is voor vragen en persoonlijke

begeleiding.

Wat komt aan bod:

Bewustwording: Je leert een heleboel over de werking van je eigen energieveld en de interactie met andere energie(velden). Je leert bij jezelf te komen en hoe daar te blijven.

Je leert onderscheid maken tussen je eigen en andermans (of andere) energie.

Doen: Het praktisch inzetten van gemakkelijke oefeningen die je bij bovenstaande helpen en die ondersteunend werken bij het in balans brengen en houden van je energie.

Oefeningen die je erbij helpen om beter om te gaan met energieën van buitenaf en deze indien nodig los te laten of buiten je energie te zetten.

Technieken om je aura op te schonen.

 De cursus wordt gegeven door Monique Vliex.

Monique heeft jarenlange ervaring in het geven van persoonlijke readingen en geeft workshops en cursussen over hooggevoeligheid, energie en heling. Na diverse cursussen en opleidingen op het gebied van intuïtieve ontwikkeling, aura, chakra’s, Touch for Health en healing begon Monique in 2006 met de Reading Opleiding in Rotterdam, gevolgd door nog een reading-specialisatiejaar. 

Al bijna dertig jaar verdiept ze zich in de wereld van energie en het menselijk energieveld waarbij ze haar kennis blijft aanvullen door het volgen van opleidingen en workshops.

Praktische informatie:

Waar: De cursus vindt plaats in de cursusruimte van Zuiderlicht Centrum voor Bewust Leven te Breda (Kloosterlaan 138A)

Data op woensdag; 7 maart en 21 maart of

Data op zondag;  25 maart en 8 april

Tijd: Inloop 9.15 uur, start 9.30 uur tot 12.30 uur.

De kosten voor deelname aan de cursus (2 dagdelen) inclusief koffie, thee en iets lekkers erbij bedragen € 100,-.

Te voldoen voor deelname via bankrekeningnummer NL 41INGB 0007727369 t.n.v. Energie Praktijk Monique Vliex met vermelding van Bewust(hoog)gevoelig en je naam erbij.

Vergeet niet aan te geven of je op de woensdag of de zondag de cursus wil volgen. Je inschrijving is pas geldig als het cursusgeld is voldaan.

Aanmelden via info@energiereading.nl

of bellen (ook voor meer informatie) 076 5221139.

www.energiereading.nl

 

Visit Us On Facebook