Leren ascenderen met  jouw unieke Lichtcode

Wat is jouw Lichtcode ?

Jouw Lichtcode is je natuurlijke staat van zijn, jouw ware essentie. Wanneer je je hiermee (her)verbindt breekt het licht door in jou. Jij bent dit licht, en ligt diep ingenesteld in jouw creatief DNA te slapen, totdat jij het wakker kust in je zelf. Dan breekt jouw zelfliefde door, de hoogste lichtfrequentie en creatiekracht om tot authentieke manifestatie te komen in elke vorm die jij maar wilt.

De code van Licht is bij iedereen uniek en dient gedecodeerd te worden. Dit doe je met het speciaal hiervoor ontwikkelde spiraalleren®. Met spiraalleren® leer je jouw code in jouw creatieve tijd en ruimte dimensies te plaatsen met behulp van jouw levensverhaal als levend lesmateriaal.

In jouw code van Licht ligt de lichtinformatie opgeslagen van wie jij in essentie bent. In je levensverhaal ligt je geheugeninformatie opgeslagen van wie jij denkt dat je bent of volgens jouw omgeving moe(s)t zijn.Tijdens het spiraalleren® leer je je geheugeninformatie transformeren naar jouw unieke lichtinformatie, zodat oude ingenestelde energetische hechtingspatronen worden doorbroken en losgelaten en plaats maken voor jouw unieke lichtkracht.

Je eigen licht durven laten schijnen, in jouw eigen lichtkracht durven te gaan staan is de hoogste staat van zijn, jouw Zelf zijn in verbinding met de wereld. Dan sta je in jouw volledige kracht, jouw creatiekracht, waarmee jij jouw leven kunt manifesteren zoals jij dat wilt.

Jouw Lichtcode kun je niet begrijpen met je verstand, omdat je Lichtcode niet gelinkt is aan je rationele bewustzijn, maar aan jouw essentie, jouw diepste staat van zelfliefde. Liefde voor je essentie, kun je alleen maar voelen.

Wat levert het leren werken met jouw Lichtcode jou op ?

  • je krijgt weer verbinding met jouw unieke lichtkracht
  • je krijgt inzicht in oude energetische hechtingspatronen (ook van vorige levens)
  • je leert deze transformeren van onmacht naar kracht
  • je zelfgenezend vermogen wordt weer aangeboord
  • emotionele blokkades worden opgeruimd
  • je creativiteit gaat weer stromen
  • je gaat nieuwe eigen keuzes maken en daar ook naar handelen
  • je leert je diepste angsten overwinnen
  • de blijdschap in je leven komt weer terug
  • je gaat pure liefde ervaren voor jezelf en de wereld om je heen

Door wie wordt de activiteit gegeven?

Jolanda Simons


Ik ben Jolanda Simons, Creascopist®, Master of Revelation Art, auteur van het boek ‘Jouw eigen wonder baren’ en moeder van een prachtige hoog sensitieve dochter die inmiddels met een Master Kunstacademie en een Master Filosofie is uitgevlogen naar Buenos Aires/Argentinië.

Ik ben de grondlegger van het Creascopisme®,  een Nieuwetijds leerstroming, die tijdens een reis naar de Maya’s in 2004 aan mij werd geopenbaard als zielsopdracht. Het duurde nog 13 jaar voordat deze tot manifestatie mocht komen. In 2018 was het zover en heb ik me verbonden aan ZuiderLicht om van daaruit andere vrouwen te leren (her)verbinden met hun unieke Lichtcode, waarmee de eigen Lichtkracht kan worden ontsloten en weer vrij kan gaan stromen. Een zeer diep transformerend en helend proces.

Hiervoor heb ik de Cosmic Shell Academy opgericht, een professioneel opleidingsinstituut voor vrouwen van de Nieuwe Tijd die zelf het ascentieproces aan willen gaan, hier beroepsmatig mee bezig willen gaan en/of andere vrouwen hierin willen leren begeleiden. Hiervoor heb ik het programma ‘Cosmic Education and Selfcreation for Women’ ontwikkeld, een gepersonaliseerde leerreis naar jouw kosmische oorsprong.

Start/datum/data:

Vanaf 1 februari 2018, iedere dinsdagavond van 20.30-21.30 uur

Kosten: gratis tot 1 mei 2018

Info/opgave :

www.cosmicshellacademy.nl, info@cosmicshellacademy.nl

06-41625692

 

Visit Us On Facebook