B C D L M P S V Z
Foto van Laozi Blessing

Laozi Blessing

Laozi Blessing is sedert 25 jaar actief op het gebied van spirituele ontwikkeling. Zij volgde vanaf 1998 een 4 jarige opleiding voor energetische healing aan de Snowlion Center School in Zuid Frankrijk. Aansluitend deed ze de 3 jarige opleiding voor 'Psychospiritual Development' van het Center for Intentional Living (USA). Ze werkte en studeerde 7 jaar bij Ramtha's School of Enlightenment om zich te verdiepen in kwantumfysica, bewustzijn en het creëren van realiteit.…Read More

Laozi Blessing is sedert 25 jaar actief op het gebied van spirituele ontwikkeling. Zij volgde vanaf 1998 een 4 jarige opleiding voor energetische healing aan de Snowlion Center School in Zuid Frankrijk. Aansluitend deed ze de 3 jarige opleiding voor ‘Psychospiritual Development’ van het Center for Intentional Living (USA). Ze werkte en studeerde 7 jaar bij Ramtha’s School of Enlightenment om zich te verdiepen in kwantumfysica, bewustzijn en het creëren van realiteit.

Sinds 2015 werkt ze samen met haar vaste gids en begeleider Lao Tzu om de mensheid te ondersteunen tijdens het ascensieproces en de overgang naar een multidimensionaal bestaan. Zij schrijft met grote regelmaat korte blogs onder de hashtag #daily5D om de collectieve bewustzijnsverandering te ondersteunen door dagelijkse praktijkvoorbeelden voor iedereen inzichtelijk te maken.

Naast haar spirituele ontwikkeling werkte Laozi 20 jaar in de reguliere hulpverlening en deed zodoende ervaring op met allerlei mogelijke problematieken die een mens in zijn of haar persoonlijke ontwikkeling kan tegenkomen. Daardoor is zij nu in staat voor ieder de juiste vertaalslag te vinden en op elk niveau aan te sluiten op het pad van spirituele (r)evolutie.
Haar passie ligt op het gebied van belichaming van de ziel (of bezieling van het lichaam), integratie van hogere frequenties, het openen van deuren naar andere dimensies en het activeren van het Christ Consciousness en het kristallijnen lichaam. Dit alles met de nodige directheid en humor, en altijd in samenwerking met haar multidimensionale team.

Je kunt contact opnemen of je opgeven voor workshops via: laoziblessing@hotmail.com

Foto van Stefan Kenijitsu Coppens

Stefan Kenijitsu Coppens

Stefan Kenjitsu Coppens is 30 jaar in training geweest bij de Amerikaanse Zenmeester Genpo Merzel Roshi, van wie hij in 2002  toestemming heeft gekregen om les te geven. Genpo Merzel is een officiële opvolger van Taizan Maezumi Roshi (1931-1995). Hij was een van de belangrijke zenmeesters die het Zenboeddhisme van Japan naar het westen heeft gebracht.

Read More

Stefan Kenjitsu Coppens is 30 jaar in training geweest bij de Amerikaanse Zenmeester Genpo Merzel Roshi, van wie hij in 2002  toestemming heeft gekregen om les te geven. Genpo Merzel is een officiële opvolger van Taizan Maezumi Roshi (1931-1995). Hij was een van de belangrijke zenmeesters die het Zenboeddhisme van Japan naar het westen heeft gebracht.

Stefan Coppens is geboren in 1952 in 's-Hertogenbosch. Hij is afgestudeerd als sociaal-pedagoog aan de Rijksuniversiteit van Utrecht. Sinds 1995 houdt hij zich full-time bezig met de zentraining en heeft in datzelfde jaar het Kanzeon Zen Centrum opgericht. Hij kwam in aanraking met de zentraditie in 1983 en werd leerling van Genpo Merzel Roshi, bij wie hij ook de koantraining volgde. Roshi gaf hem de dharma-naam 'Kenjitsu' (to be truly modest) toen hij boeddhist werd in 1992. Stefan Coppens ontving "Shukke Tokudo" (inwijding tot boeddhistisch monnik) in 1996 en in 2002 is hij benoemd tot "Hoshi" (dharma-holder). In 2006 heeft hij de boeddhistisch priesterlijke transmissie "Denkai"  (lineage-holder) ontvangen, wat hem de formele positie geeft de Boeddhistische Geloften (Jukai) door te geven. Genpo Roshi heeft hem hiervoor in 2012 expliciet toestemming gegeven.

ZENMEDITATIE

Sinds 2003 verzorgt Stefan Kenjitsu Coppens op elke woensdagavond een doorgaande zentraining in Breda. Voorheen in het Kapucijnenklooster en vanaf januari 2013 in het centrum Zuiderlicht in Breda.

Diverse keren per jaar start er ook een introductiecursus. Deze cursus omvat zes wekelijkse bijeenkomsten en is bedoeld voor degenen die kennis willen maken met de meditatiepraktijk van het Zenboeddhisme.  Deze cursus vormt ook een goede basis voor eventuele deelname aan de doorgaande zentraining.

  1. De doorgaande zentraining (voor mensen met enige ervaring) wordt gehouden op elke woensdagavond van 20:15 tot 22:00 uur en loopt het gehele jaar door (vakanties uitgezonderd). Het programma omvat 2x 30 minuten zazen (zitmeditatie), 2x 10 minuten kinhin (loopmeditatie) en een dharmales (toespraak). Er is tevens gelegenheid tot daisan (persoonlijk gesprek).
  2. De introductiecursus zenmeditatie wordt een paar keer per jaar gehouden op de woensdagavond van 18:30 tot 19:45 uur. Deze cursus is een leuke kennismaking met zenmeditatie en vormt een goede basis voor de doorgaande zentraining.

Info/opgave:

Je kunt info opvragen en/of je aanmelden via de website: http://www.kanzeonzencentrum.nl. Bellen kan via 06-83175317 of email naar info@kanzeonzencentrum.nl

Foto van Bianca de Vassy

Bianca de Vassy

Gelukkig jezelf zijn..! Dat wil jij toch ook? Stress, onverwerkte emoties, angsten, pijn en trauma’s zetten jou ver van dit gevoel af en vertellen jou dat het niet mogelijk is. Maar ik, Bianca de Vassy, heb met EFT (Emotional Freedom Techniques) al veel volwassenen en kinderen geholpen dit te bereiken. EFT is een mooie, veilige en eenvoudige manier om stressreacties los te koppelen van de (herinnering aan de) gebeurtenis.…Read More

Gelukkig jezelf zijn..! Dat wil jij toch ook?
Stress, onverwerkte emoties, angsten, pijn en trauma’s zetten jou ver van dit gevoel af en vertellen jou dat het niet mogelijk is.
Maar ik, Bianca de Vassy, heb met EFT (Emotional Freedom Techniques) al veel volwassenen en kinderen geholpen dit te bereiken. EFT is een mooie, veilige en eenvoudige manier om stressreacties los te koppelen van de (herinnering aan de) gebeurtenis.

Uitleg activiteit:
Bij EFT maken we gebruik van acupressuurpunten welke al meer dan 2.000 jaar door de Chinezen succesvol worden ingezet bij veel verschillende klachten. EFT is een acupressuur; een acupunctuur techniek zonder naalden en een van de meest succesvolle en effectieve methodes om persoonlijk welzijn te bevorderen! EFT heeft ook heel veel raakvlakken met EMDR. Energieblokkades worden door ritmische kloppen – op de knooppunten van de meridianen – volledig opgeheven. Dit is voor iedereen, maar in het bijzonder worden ook veel kinderen geholpen bij het loskoppelen van negatieve emoties zoals boosheid, angst, verdriet en schaamte. Hierdoor worden kinderen rustiger, slapen beter en verbeteren de schoolprestaties.

Veel lichamelijke klachten komen voort uit stress en zijn heel goed te behandelen met EFT. Voorbeelden: Migraine, huidproblemen, maag/darmklachten, rugklachten, slapeloosheid enz…

In iedere sessie staat het gevoel van veiligheid bij mij centraal. Het vertrouwen zal het resultaat positief beïnvloeden en zal oude onverwerkte emoties en trauma’s daadwerkelijk neutraliseren.
Laat los wat niet bij jou hoort zodat je opnieuw kennis mag maken met het wonder dat jij bent. Klaar om gelukkig jezelf te zijn?
Wie ben ik:
Bianca de Vassy – moeder van 2 heerlijke pubers; woonachtig in Breda. Jarenlang gewerkt als locatiemanager van buitenschoolse opvang en diverse kinderdagverblijven waar ik mijn passie heb gevonden in het coachen van kinderen en ouders.
Op de weg naar mijn eigen praktijk heb ik vaardigheden ontwikkeld met betrekking tot Life-Coach, NLP (Neuro-Linguïstisch Programmeren) en natuurlijk EFT welke als combinatie worden ingezet en een sessie bij mij uniek maakt.

Informatie:
Het gaat geheel om jou en ik zal op iedere locatie – waar we niet gestoord worden – de behandeling uitvoeren. Dit kan ook via Skype!
Vanaf 1 september 2017 ben ik ook iedere woensdagavond van 18.00-22.00 uur en donderdagochtend van 9:00 tot 13:00 uur in Zuiderlicht te vinden. Ook geef ik workshops en informatieavonden.

Afhankelijk van de duur van de sessie kost een behandeling tussen de €50 en €65,-. Na een uitgebreid intake gesprek worden er gemiddeld 4 tot 6 sessies per traject ingezet. Iedereen is welkom voor een gratis kennismakingsgesprek om te zien wat EFT voor jou kan betekenen!

‘The best project you’ll ever work on is YOU!’

http://www.EFTcoachBreda.nl
Bianca de Vassy
T: 0644531633
E: Bianca@EFTcoachBreda.nl

Foto van Pieter Leijten

Pieter Leijten

PRAKTIJK: ENGELEN LICHT EN LIEFDE!
HEALEN MET ENGELEN

Tijdens mijn healingen word ik geleid door de aartsengelen, engelen en mijn en jouw beschermengelen met hun zachte, liefdevolle, krachtige helende energie. De engelen laten je door hun onvoorwaardelijke liefde voelen dat er meer is tussen hemel en aarde.
De healing vindt plaats op een stoel en mijn handen worden geleid naar die plaatsen in het lichaam, die engelen-energie nodig hebben.…

Read More

PRAKTIJK: ENGELEN LICHT EN LIEFDE!
HEALEN MET ENGELEN

Tijdens mijn healingen word ik geleid door de aartsengelen, engelen en mijn en jouw beschermengelen met hun zachte, liefdevolle, krachtige helende energie. De engelen laten je door hun onvoorwaardelijke liefde voelen dat er meer is tussen hemel en aarde.
De healing vindt plaats op een stoel en mijn handen worden geleid naar die plaatsen in het lichaam, die engelen-energie nodig hebben. Mijn handen gaan langs je lichaam, ik raak je niet aan! Ik voel wat er nodig is op lichamelijk, geestelijk en emotioneel gebied.
Tijdens de healing geven de aartsengelen en engelen boodschappen door die op dat moment voor jou van belang zijn. Tevens kunnen overleden dierbaren zich aandienen met raadgevingen. Altijd om jou positief te bevestigen in jouw liefdevolle eigenheid!

Mijn naam is PIETER LEIJTEN en ik woon in Breda en ik heb een lieve dochter, schoonzoon en kleinzoon.
Als kind had ik al een enorm sterke verbinding met Jezus Christus, Maria, de aarstengelen en engelen. Opgevoed in een liefdevol Katholiek gezin, was ik misdienaar en wilde ik niets liever dan priester worden. Ik voelde de liefde voor en van God en Jezus Christus zo sterk mijn hart! En die liefde heeft mij nooit verlaten! Dat heeft mij altijd enorm geholpen in zeer moeilijke tijden in mijn leven!
Die Liefde heeft mij er toe gebracht om dienende beroepen te kiezen, zoals beleidsambtenaar Welzijn bij een gemeente, het werken met ouderen en met jongeren met een lichamelijke en verstandelijke beperking!
Al vroeg in mijn jeugd verdiepte ik me al in spiritualiteit en in allelei alternatieve therapiën en onderging er vele. Dat heeft me enorm geholpen om dichter bij mezelf te komen.

Daarnaast heb ik diverse opleidingen gevolgd, zoals Energiebalans bij Louis Indrasurya, de docentenopleiding Raja Yoga, Reiki 1, 2 en 3, Egyptian Healing en diverse engelen inwijdingen van Chaas.
Langzaamaan groeide mijn paranormale vermogens. Tevens werd ik me bewust van mijn helende, magnetische gaven!

Met ingang van 1 oktober 2017 kunt u een healing ontvangen OP AFSPRAAK!
De prijzen voor de healingen zijn:
-22 euro voor een half uur;
-33 euro voor een uur;
-44 euro voor anderhalf uur.
Ben je genoodzaakt om een healing af te zeggen, doe dit dan uiterlijk 24 uur van tevoren, anders moet ik het volledige bedrag in rekening brengen!

Voor het maken van een afspraak kunt u me bellen of mailen.
-Telefoonnummer: 06-48740109
-e-mail adres: pieterleijten51@gmail.com
De engelen en ik ontvangen jou met een open hart!

Foto van Monique van Lierop

Monique van Lierop

Spiritualiteit heeft altijd mijn interesse gehad, ik heb daar veel boeken over gelezen, workshops gevolgd etc. Maar mijn interesse om me hierin verder te gaan ontwikkelen, werd pas echt gewekt door mijn kennismaking met de EIK opleiding. Waarom? Omdat het je snel verder helpt als je last hebt van emotionele of gedragsproblemen. In de EIK opleiding heb ik geleerd om te werken met diverse helende methoden en instrumenten.…

Read More

Spiritualiteit heeft altijd mijn interesse gehad, ik heb daar veel boeken over gelezen, workshops gevolgd etc. Maar mijn interesse om me hierin verder te gaan ontwikkelen, werd pas echt gewekt door mijn kennismaking met de EIK opleiding. Waarom? Omdat het je snel verder helpt als je last hebt van emotionele of gedragsproblemen. In de EIK opleiding heb ik geleerd om te werken met diverse helende methoden en instrumenten. Met name de combinatie van het Enneagram, een eeuwenoud psychologisch model, met spiertesten, zorgt ervoor dat ik in no-time tot de kern kom van ieder emotioneel probleem. De behandeling is daardoor uitermate effectief.

Vanaf 2011 ben ik me middels opleidingen verder gaan ontwikkelen en ben nu gecertificeerd EIK coach (EnneagramIntegratieKunde), energetisch therapeut en hypnotherapeut. En ik ga nog steeds door met vervolgopleidingen, zodat ik mijn cliënten steeds meer kan bieden en mijn behandelingen ook vergoed kunnen blijven door de zorgverzekeringen.

Ik heb jarenlange ervaring als coach, therapeut, trainer en docent. Mijn achtergrond bestaat uit HBO opleidingen op het gebied van HRM en Opleidingen, werkervaring als HRM adviseur, Opleidingsadviseur, Manager, Loopbaanadvies, Zorgsector, (Rijks-)overheid, Onderwijs, Re-integratie. In al die jaren heb ik altijd het meeste affiniteit gehad met het individueel begeleiden van mensen. En juist dat is hetgeen wat ik nu dagelijks doe in mijn praktijk in Oosterhout en bij Zuiderlicht.

Foto van Ida Lindeboom-van Dael

Ida Lindeboom-van Dael

Mijn eerste beroepsopleiding was Hatha Yoga, omdat ik altijd al veel belangstelling had voor de wisselwerking tussen lichaam en geest. Daarna volgde ik een opleiding Fysiotherapie waarin ik veel jaren werkzaam ben geweest. Wel had ik het vaste voornemen om op een gegeven moment psychologie te gaan studeren om me verder te verdiepen in de verbinding van lichaam & geest .…

Read More

Mijn eerste beroepsopleiding was Hatha Yoga, omdat ik altijd al veel belangstelling had voor de wisselwerking tussen lichaam en geest. Daarna volgde ik een opleiding Fysiotherapie waarin ik veel jaren werkzaam ben geweest. Wel had ik het vaste voornemen om op een gegeven moment psychologie te gaan studeren om me verder te verdiepen in de verbinding van lichaam & geest .

Dat werd NLP en later hypnotherapie, waarbij op dit moment van deze beide de rijkdom van NLP mijn grootste belangstelling heeft.

Ook in Focussen ontdekte ik een prachtige techniek en hierin vond ik veel antwoorden.

En ja, daarnaast kan ook een gesprek waarin met liefdevolle aandacht wordt geluisterd,

het juiste antwoord zijn…

  • NLP: Leer omgaan met de schatkist van je geest door middel van speelse technieke zodat je zelf je problemen kunt oplossen en je doelen bereiken
  • Focussen:  Leer jezelf kennen door te luisteren naar de subtiele boodschappen van je lichaam
  • Pegasus-training: Een combi van lichaamswerk en bezinning voor kracht, wijsheid en stabiliteit
  • Counseling:  Omdat een goed ouderwets gesprek soms wonderen kan doen

Ida is NLP-Master en geeft sinds 14 jaar les in NLP bij Academie Hypnos in Bussum. Sinds 2009 geeft zij aldaar met veel plezier en succes een eigen opleiding NLP-Practitioners

Website: http://www.idavandael.nl

Email:      ialindeboom@hetnet.nl

Gsm  :      06.20085179

Foto van Ellen Marijnissen

Ellen Marijnissen

Mijn naam is Ellen Marijnissen, ik ben getrouwd en heb twee schatten van kinderen. Al van jongs af aan wist ik dat er meer was tussen hemel en aarde. Ik voelde altijd “ iets/iemand”  om me heen. Soms voelde het fijn en vertrouwd, aan de andere kant was het beangstigend. Hoe meer ik het van me afzette, hoe harder het terug kwam.…

Read More

Mijn naam is Ellen Marijnissen, ik ben getrouwd en heb twee schatten van kinderen. Al van jongs af aan wist ik dat er meer was tussen hemel en aarde. Ik voelde altijd “ iets/iemand”  om me heen. Soms voelde het fijn en vertrouwd, aan de andere kant was het beangstigend. Hoe meer ik het van me afzette, hoe harder het terug kwam. Tot er een periode was dat ik iedere avond “mensen” in mijn kamer zag. Ze deden niets, ze keken alleen maar. Doodeng vond ik dat. Ik sliep niet meer en ik wilde niet meer alleen thuis zijn.  Ik wilde rust, een aan en uit knop…en dan vooral de uit knop.

Het werd tijd dat ik hulp ging vragen. Zo startte ik met een cursus Mediumschap. In de eerste les ging er al een deur voor mij open,  viel er een last van mijn schouders af. Het  voelde alsof ik thuis kwam in deze wereld vol liefde en energie.  Het was niet eng, nee in tegendeel het was er juist mooi.

Nadat ik de rust weer in mezelf gevonden had wilde ik er meer mee. Ik wilde graag anderen kennis laten maken met deze spirituele wereld. Zo heb ik mijn eigen praktijk geopend: Your life, your energy.

Ik heb ondertussen meerdere cursussen gevolgd in Mediumschap en Healing. Sinds 2012 ben ik gediplomeerd Trance Healing Therapeut. Tevens volg ik trainingen aan het Artur Findlay College in Engeland. Dit om een nog betere band te krijgen met mijn gidsen en de spirituele wereld.

Je kunt bij mij terecht voor persoonlijke consulten, persoonlijke begeleiding, workshops en opleidingen. Ik ben aangesloten bij de SNU en de RING.

Vergeet wie je dacht te zijn, accepteer wie je bent… is mijn motto.

Iedereen bezit zijn eigen kracht, zijn eigen energie.

Blijf bij jezelf, vertrouw op jezelf.

Er is zoveel meer…

Ik ben er om mensen te helpen.

Puur en eerlijk.

Liefs Ellen.

Your life your energy

http://www.yourlifeyourenergy.nl

info@yourlifeyourenergy.nl

tel: 06-57986499

Activiteiten binnen Zuiderlicht:

–          persoonlijke consulten op maandagavond

–          AURA workshop

–          Edelstenen workshop

–          Cursus Mediumschap & Healing (basis en vervolg)

–          Mediumcirkel

Voor meer informatie over mijn activiteiten, zie mijn website http://www.yourlifeyourenergy.nl

Foto van Karin Meeng-Vink

Karin Meeng-Vink

Mijn naam is Karin Meeng-Vink; in 2003 kwam ik in aanraking met REIKI en dat was de grote ommekeer in mijn leven en ben ik mijn spirituele weg ingeslagen. Ik heb mijn kantoorbaan opgezegd en ik ben mijn eigen spirituele praktijk gestart, genaamd Kirima Spiritual Healing. Deze naam is ontstaan na een bezoek aan het bijzondere Paaseiland: "Ki" is Japans voor energie en "rima" is Polynesisch voor handen.…

Read More

Mijn naam is Karin Meeng-Vink; in 2003 kwam ik in aanraking met REIKI en dat was de grote ommekeer in mijn leven en ben ik mijn spirituele weg ingeslagen. Ik heb mijn kantoorbaan opgezegd en ik ben mijn eigen spirituele praktijk gestart, genaamd Kirima Spiritual Healing. Deze naam is ontstaan na een bezoek aan het bijzondere Paaseiland: "Ki" is Japans voor energie en "rima" is Polynesisch voor handen.

Vanuit Kirima geef ik allerlei meditaties, cursussen, workshops en healings waardoor jij moeiteloosheid in je leven kunt brengen. Dit kan ervoor zorgen dat je beter in je vel gaat zitten, dat je meer energie krijgt en dat jij je gaat focussen op datgene wat echt belangrijk voor jou is in je leven. Mijn motto is: Houd het simpel!

Ik werk met name in de regio Breda, (o.a. bij Zuiderlicht) en tevens in mijn eigen praktijk in Sprang-Capelle. Tevens mogelijk op andere locaties, op afspraak en bij jou thuis.

Mijn activiteiten in Zuiderlicht:

Engelen inspiratiecursus, Diamond Heart Light Engelen-workshop, Engelencursus Engelen Manifestatie Cirkel En-Ma-Ci, Engelen-workshop, Engelen Reading avond, Aartsengelen & Serafijnen initiaties, Verheven Meesters & Verdieping Meesters initiaties,  Engelen-meditaties, ontspanningsmeditaties, Priesteressen workshop, Heart-Awareness meditatie-workshop, workshop Ontdek je Innerlijk Kind.

Kirima Spiritual Healing
Karin Meeng-Vink
Reiger 45
5161 TX  Sprang-Capelle
http://www.kirima.nl
kirima.info@gmail.com
06-42827124

 

Foto van Erica van Praktijk Ostara

Erica van Praktijk Ostara

Mijn naam is Erica. Ik ben medium en spiritueel begeleider. Al van jongsaf aan voelde, hoorde en zag ik veel meer dan andere kinderen. Die gevoeligheid was best lastig als kind en is toen ook een beetje naar de achtergrond verdwenen, maar na mijn dertigste kon ik er niet meer omheen. Ik ben mij vanaf die leeftijd gaan verdiepen in spirituele onderwerpen en opleidingen gaan volgen.…Read More

Mijn naam is Erica. Ik ben medium en spiritueel begeleider.

Al van jongsaf aan voelde, hoorde en zag ik veel meer dan andere kinderen. Die gevoeligheid was best lastig als kind en is toen ook een beetje naar de achtergrond verdwenen, maar na mijn dertigste kon ik er niet meer omheen. Ik ben mij vanaf die leeftijd gaan verdiepen in spirituele onderwerpen en opleidingen gaan volgen.

Ik ben medium en spiritueel life coach. Daarnaast ben ik natuurgeneeskundig therapeute en begeleid ik hoogsensitieve jongeren in mijn eigen praktijk.

Sinds 2007 werk ik met veel plezier als medium en coach voor diverse coachingslijnen (op dit moment werk ik frequent voor Antwoorden en Inzichten en HelderInzicht.

Op de woensdagmiddagen ben ik in Zuiderlicht voor het geven van mediumconsulten en healings. Sta je op een kruispunt van wegen in je leven en ben je op zoek naar meer richting dan wil ik je daar graag bij helpen.

KOSTEN
Voor een consult van 1 uur reken ik 50,00, voor een consult van 30 minuten reken ik 27,50.

INFO / AFSPRAAK
Meer informatie over mij vind je op mijn website: http://www.praktijk-ostara.nl

Je kunt me ook bellen (078-6821306 of 06-40427746) of mailen: praktijk-ostara@outlook.com voor meer informatie of het maken van een afspraak

Foto van Jolanda Simons

Jolanda Simons

Ik ben Jolanda Simons, Creascopist®, Master of Revelation Art, auteur van het boek ‘Jouw eigen wonder baren’ en moeder van een prachtige hoog sensitieve dochter die inmiddels met een Master Kunstacademie en een Master Filosofie is uitgevlogen naar Buenos Aires in Argentinië.

Ik ben de grondlegger van het Creascopisme®, een Nieuwetijds leerstroming die tijdens een reis naar de Maya’s in 2004 aan mij werd geopenbaard als zielsopdracht:

"Je bent een kind van de Blauwe Straal, je spreekt de codetaal van het Blauwe Licht, je bent creascopist, dat is jouw essentie.Je opdracht is om vrouwen te begeleiden en op te leiden van de Oude naar de Nieuwe Tijd.…

Read More

Ik ben Jolanda Simons, Creascopist®, Master of Revelation Art, auteur van het boek ‘Jouw eigen wonder baren’ en moeder van een prachtige hoog sensitieve dochter die inmiddels met een Master Kunstacademie en een Master Filosofie is uitgevlogen naar Buenos Aires in Argentinië.

Ik ben de grondlegger van het Creascopisme®, een Nieuwetijds leerstroming die tijdens een reis naar de Maya’s in 2004 aan mij werd geopenbaard als zielsopdracht:

“Je bent een kind van de Blauwe Straal, je spreekt de codetaal van het Blauwe Licht, je bent creascopist, dat is jouw essentie.Je opdracht is om vrouwen te begeleiden en op te leiden van de Oude naar de Nieuwe Tijd. Ze te gidsen bij hun ascentieproces door ze te leren zich weer te verbinden met hun eigen Lichtcode, waarmee ze een nieuw zelfbeeld gaan creeren en manifesteren in de Nieuwe Tijd”

Hiervoor heb ik de Cosmic Shell Academy opgericht, het eerste professionele opleidingsinstituut in Nederland voor vrouwen die willen leren ascenderen en/of hier beroepsmatig mee bezig willen gaan op basis van hun eigen Lichtcode, een versnelde manier om in je Lichtkracht te komen. Hiervoor heb ik het speciale programma ‘Cosmic Education and Selfcreation for Women’ ontwikkeld, een gepersonaliseerde leerreis naar jouw kosmische oorsprong en de beroepsopleiding tot Creascopist®

Per 1 februari doceer ik op dinsdagavond van 19.00 – 20.00 uur ‘Het Vergeten Weten’, een kennisreeks over het vrouwelijke ascentieproces in de Nieuwe Tijd en van 20.30 – 21.30 uur de introductieles ‘Leren ascenderen met jouw unieke Lichtcode’.

De toegang is tot 1 mei gratis. Vooraf aanmelden bij Jolanda Simons 06-41625692. (maximaal 8 deelnemers per avond). Voordat je je aanmeld raag dan even jouw Lichtcode aan via mijn website http://www.cosmicshellacademy.nl

http://www.cosmicshellacademy.nl, info@cosmicshellacademy.nl
06-41625692

Foto van Wilma Sta

Wilma Sta

 Mijn naam is Wilma Sta. Ik ben 52 jaar oud en trotse moeder van dochter 31 jaar oud en zoon van 24 jaar oud.

In jaar 2010 heb ik in Antwerpen cranio sacrale therapie en holistische massage gestudeerd. bovendien heb helende handen gekregen dankzij Reiki I en Reiki II.

Yoga is mijn dagelijkse bezigheid al 12 jaar lang.…

Read More

 Mijn naam is Wilma Sta. Ik ben 52 jaar oud en trotse moeder van dochter 31 jaar oud en zoon van 24 jaar oud.

In jaar 2010 heb ik in Antwerpen cranio sacrale therapie en holistische massage gestudeerd. bovendien heb helende handen gekregen dankzij Reiki I en Reiki II.

Yoga is mijn dagelijkse bezigheid al 12 jaar lang. vanaf 2004 tot 2010 heb ik TAO (ouderwetse Chinees levens filosofie) cursus in Rotterdam gevolgd en daarna studeerde  ik ook half jaar stress counseling.

 Mijn levens credo is:

Alles doe ik met Goddelijke liefde;

Elke mens is uniek en mooi op eigen manier;

Het  leukste in het leven is niet het  doel zelf maar de levens pad naar de doel.

Met volle aandacht geef ik verschillende massages,  Reiki behandeling en meditatie lessen.

Mijn massages helpen fysieke, mentale en emotionele stress los te laten.  

Foto van Han van Straaten

Han van Straaten

Han van Straaten – astroloog – econoom – talentencoach In 1998 startte ik mijn bedrijf ACES (Astrologie, Economie, Communicatie, van Straaten). Daarbinnen integreer ik alles wat ik daarvoor heb gedaan, volgde een therapeutische opleiding en werd talentencoach.

- Persoonlijke astrologische consulten kunnen over allerlei onderwerpen gaan: liefdesrelaties maar ook relaties met ouders, broers en zussen en kinderen; studie, werk en loopbaan; vriendschappen; woonsituatie (verhuizen, huis kopen/verkopen); terugkerende levensthema’s; blokkades en ontwikkelingsvragen, maar ook meer spirituele onderwerpen zijn welkom (wat is mijn doel op aarde, wat zijn karmische thema’s, waar ben ik op mijn ontwikkelingsweg).…

Read More

Han van Straaten – astroloog – econoom – talentencoach In 1998 startte ik mijn bedrijf ACES (Astrologie, Economie, Communicatie, van Straaten). Daarbinnen integreer ik alles wat ik daarvoor heb gedaan, volgde een therapeutische opleiding en werd talentencoach.

Persoonlijke astrologische consulten kunnen over allerlei onderwerpen gaan: liefdesrelaties maar ook relaties met ouders, broers en zussen en kinderen; studie, werk en loopbaan; vriendschappen; woonsituatie (verhuizen, huis kopen/verkopen); terugkerende levensthema’s; blokkades en ontwikkelingsvragen, maar ook meer spirituele onderwerpen zijn welkom (wat is mijn doel op aarde, wat zijn karmische thema’s, waar ben ik op mijn ontwikkelingsweg).

Zakelijke astrologische consulten wordt de bedrijfshoroscoop (het officiële moment van oprichting) gecombineerd met de horoscoop van de directeur.

Dit levert zakelijk interessante informatie op over vragen die te maken hebben met wel of niet uitbreiden, reorganiseren, fuseren, bedrijfsovername of een nieuw product lanceren. Het is fascinerend om te zien dat astrologie voorkennis heeft op tijdsgebied. De planeetcycli geven aan wanneer het de juiste tijd is voor zakelijke beslissingen. Je luistert hierdoor beter naar de kosmische bedoeling én het brengt je daardoor persoonlijk en zakelijk voordeel.

Het Talentenspel geeft zicht op je levensvisie, op wat je bedoeling is dat je hier op aarde komt doen. Het is een uitstekende wijze om je te oriënteren op je wezenlijke levenstaken en gaat dieper dan een beroepskeuzetest, een vaardigheidsanalyse of persoonlijkheidsonderzoek. In een drie- of viertal sessies kies je je eigen talenten en ga je een innerlijke reis maken in je ‘eigen koninkrijk’. Je gebruikt je innerlijke beelden om te zien in hoeverre je rijk bestuurt (je leven in eigen hand hebt en aanstuurt). Je onderzoekt of je luistert naar boodschappen van de ziel. Het levert een diepgaande, ontroerende herkenning op van zowel je bestemming als van de blokkades die je er tot nu toe voor plaatste.

Coaching en begeleiding om een poosje mee te lopen op je pad en je het ruimere perspectief te blijven bieden, mede vanuit je horoscoop. Coaching gebeurt zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak en kan eenmalig of periodiek plaatsvinden. Het helpt je overzicht te krijgen op wat er speelt vanuit een ruimer perspectief.

Websites:

Websites: http://www.astro-econoom.nl en http://www.business-astrology.nl
Mail: info@astro-econoom.nl

Tel: 06-48351400 Consulten zijn mogelijk op de woensdag in Zuiderlicht en in Zeeland waar ik woon in Heinkenszand bij Goes. In Zuiderlicht zijn persoonlijke en zakelijke astrologische consulten mogelijk. Ook werk ik er met het Talentenspel en vindt er coaching plaats.

Foto van Diana van der Steen

Diana van der Steen

Mijn naam is Diana van der Steen, ik ben lid van de Tarot Beroepsvereniging Nederland (TBN) en vanaf 01 februari 2018 mag ik me lid noemen van het Zuiderlichtteam!De Tarot zie ik als een diepgaande beeldentaal die net als iedere andere taal geleerd kan worden. De symboliek, archetypes, getallen, kleuren en de vier elementen van de Tarot verhullen kennis uit een ver verleden.…Read More

Mijn naam is Diana van der Steen, ik ben lid van de Tarot Beroepsvereniging Nederland (TBN) en vanaf 01 februari 2018 mag ik me lid noemen van het Zuiderlichtteam!De Tarot zie ik als een diepgaande beeldentaal die net als iedere andere taal geleerd kan worden.

De symboliek, archetypes, getallen, kleuren en de vier elementen van de Tarot verhullen kennis uit een ver verleden.

Om de taal van de Tarot goed te leren begrijpen, heb ik een 2-jarige beroepsopleiding tot Tarot Mediator gevolgd bij “Buro voor Tarot” in Breda. Ook de Numerologie was daar onderdeel van. Daarnaast volg ik al enkele jaren diverse intuïtieve cursussen en workshops bij “Spirit & Soul” (Terheijden/Teteringen).

Werkervaring:

-diverse terugkerende spirituele beurzen waaronder Paranormaal Alternatief (Rijswijk), Paraview (o.a Breda, R’dam Ahoi, R’daal), Engelenbeurs (o.a. Zuiderlicht Breda)
-privéconsulten op aanvraag
-consulten op feest- en verjaardagen op aanvraag

Iedere donderdag tussen 09.00 uur en 13.00 uur en woensdag tussen 18.00 en 22.00 geef ik in Zuiderlicht consulten
Gelieve wel van te voren een afspraak te maken. (telefoon: 06-10616032)

Kosten: Kennismakings-aanbieding:
februari en maart: 25 euro / uur
vanaf april: 40 euro / uur 25 euro / half uur

Graag tot ziens !

Diana van der Steen 06-10616032

*Si metra Di*

Foto van Monique Vliex

Monique Vliex

Monique Vliex – Energiereading

Van kinds af aan voelde ik energiën waarbij ik er van uitging dat iedereen de wereld zo beleefde. Een opleiding intuïtieve ontwikkeling als jong volwassene was voor mij een openbaring omdat ik toen ontdekte hoe gemakkelijk ik energie kon lezen en interpreteren. Na die opleiding volgden nog diverse cursussen en opleidingen op het gebied van aura, chakra’s en healing waarna ik in 2008 begon met de reading opleiding in Rotterdam.…

Read More

Monique Vliex – Energiereading

Van kinds af aan voelde ik energiën waarbij ik er van uitging dat iedereen de wereld zo beleefde. Een opleiding intuïtieve ontwikkeling als jong volwassene was voor mij een openbaring omdat ik toen ontdekte hoe gemakkelijk ik energie kon lezen en interpreteren. Na die opleiding volgden nog diverse cursussen en opleidingen op het gebied van aura, chakra’s en healing waarna ik in 2008 begon met de reading opleiding in Rotterdam.
Na het afronden van de reading opleiding heb ik nog een reading-specialisatiejaar gevolgd
In een reading maak ik contact met je energie, je aura, je chakra’s.
Hierbij kijk ik naar de energie die je bij je draagt en vertel hierover.
Een reading is altijd zonder oordeel en is in feite een heel groot hallo voor jouw eigen unieke wezen.
Met een enkele reading wordt een heleboel duidelijk en kun je vaak weer stappen vooruit zetten. Het is mijn intentie om mensen te ondersteunen bij een stuk bewustwording van hun energie (en die van anderen). Om nog meer in het hier en nu te leven en daarbij het leven ten volle kunnen leven.
Vanaf 1 november ben ik op de woensdagen van 9 tot 13.00 uur in Zuiderlicht aanwezig.

Monique Vliex

Monique Vliex heeft jarenlange ervaring in het geven van persoonlijke readingen en geeft workshops en cursussen over energetische bescherming, hooggevoeligheid, energie en heling. Na diverse cursussen en opleidingen op het gebied van intuïtieve ontwikkeling, aura, chakra’s, Touch for Health en healing begon Monique in 2006 met de Reading Opleiding in Rotterdam, gevolgd door nog een reading-specialisatiejaar.
Al bijna dertig jaar verdiept ze zich in de wereld van energie en het menselijk energieveld waarbij ze haar kennis steeds probeert uit te breiden door het volgen van opleidingen en workshops.

Voor meer informatie: http://www.energiereading.nl e-mail: info@energiereading.nl of bel 076 5221139

Foto van Jopie Voesenek

Jopie Voesenek

Jopie Voesenek – Almonta Ben Jopie Voesenek, Magnetiseur-healer, en sinds 2005 heb ik hierin een praktijk genaamd Almonta.
Deze naam is verbonden aan de namen van mijn kinderen en eerste kleinkind, het gevoel was daar om deze naam te kiezen, omdat magnetiseren healing alles met liefde te maken heeft en dat je dit met je hart doet.…

Read More

Jopie Voesenek – Almonta Ben Jopie Voesenek, Magnetiseur-healer, en sinds 2005 heb ik hierin een praktijk genaamd Almonta.
Deze naam is verbonden aan de namen van mijn kinderen en eerste kleinkind, het gevoel was daar om deze naam te kiezen, omdat magnetiseren healing alles met liefde te maken heeft en dat je dit met je hart doet. I

n Zuiderlicht ben ik vanaf 2005 werkzaam, geef hier de cursussen Magnetiseren-Healing, Energie Zien en Ervaren. Eenergie Zien, In je eigen Energie komen In je eigen Kracht blijven zijn de workshops die ik hier geef. Voor meer informatie over mij en mijn praktijk kunt u kijken op http://www.al-monta.nl

Foto van Inge Voeten

Inge Voeten

Mijn naam is Inge Voeten, ik ben 43 jaar, getrouwd.
Al van kinds af aan was ik me bewust dat er meer was tussen hemel en aarde.

Na een Vwo-opleiding te hebben afgerond, koos ik voor de opleiding Maatschappelijk Werk,
het werken met mensen en het helpen van mensen trok me aan.…

Read More

Mijn naam is Inge Voeten, ik ben 43 jaar, getrouwd.
Al van kinds af aan was ik me bewust dat er meer was tussen hemel en aarde.

Na een Vwo-opleiding te hebben afgerond, koos ik voor de opleiding Maatschappelijk Werk,
het werken met mensen en het helpen van mensen trok me aan.

Rond mijn 25e volgde ik de eerste cursussen op het spirituele vlak, een cursus Tarot, een reikicursus, sjamanistische cursussen en daarna de opleiding tot holistisch therapeute en Mindfulnesstrainer.

Op de leeftijd dat Christus stierf (33 jaar) kreeg ik de innerlijke wens om in Breda een centrum op te richten. Een plek waar mensen kunnen werken aan een stuk bewustwording, een plek waar mensen zich zelf kunnen zijn.  Deze plek werd Zuiderlicht.

Binnen Zuiderlicht geef ik reikicurussen en consulten en mindfulnesstrainingen.
Tevens ben ik verantwoordelijk voor de coördinatie , pr en algehele aansturing van het centrum.

Wees Welkom!

 

Foto van Irene Zwaan

Irene Zwaan

Ik ben Irene Zwaan. Ik heb me gespecialiseerd in hypnotherapie, magnetisme, chakra-healing, klankschaal massage, yoga, meditatie en mindfulness. De kennis die ik afgelopen jaren heb opgedaan heb ik gebundeld naar een nieuwe therapie vorm voor lichaam en geest. Deze therapie heb ik Brainpower Therapy genoemd. We onderschatten vaak wat onze gedachtes kunnen doen voor ons. Door te blijven hangen in oude gewoontes belemmeren we ons zelf om door te gaan waardoor je een hoop levens vreugde mist.…Read More

Ik ben Irene Zwaan. Ik heb me gespecialiseerd in hypnotherapie, magnetisme, chakra-healing, klankschaal massage, yoga, meditatie en mindfulness.
De kennis die ik afgelopen jaren heb opgedaan heb ik gebundeld naar een nieuwe therapie vorm voor lichaam en geest. Deze therapie heb ik Brainpower Therapy genoemd.

We onderschatten vaak wat onze gedachtes kunnen doen voor ons. Door te blijven hangen in oude gewoontes belemmeren we ons zelf om door te gaan waardoor je een hoop levens vreugde mist.

Ik breng je weer helemaal op de rit waar jij was gestopt. Ik werk niet alleen vanuit Nederland maar ook wereldwijd.
Naast Brainpower Therapy maak ik momenteel ook genezings meditaties voor een populaire Amerikaanse mediatie-mindfulness “AURA”-app.

Voor meer info:

ABSTRUSE BRAINPOWER THERAPY
info@abstruse.nl
http://www.abstruse.nl
http://www.brainpowertherapy.com
Tel: +31-(0)6-38398347

Visit Us On Facebook